Cleanroom 2017 Fuarı'nda Temizoda Teknolojileri Derneği Etkinlikleri

Cleanroom Expo 2017 Fuarı'nda gerçekleştireceğimiz Etkinlik Takvimi Yayınlandı

20-22 Nisan 2017 Tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek Cleanroom Biotech Analytech (CBA) Fuarlarında derneğimiz tarafından organize edilen ve 20-21 Nisan günlerinde gerçekleşecek etkinlikler katılımcıların bilgisine sunuldu.

20 Nisan 2017 günü saat 14:00'te başlayacak  ""İlaç Endüstrisinde Standart ve Regülasyon Uygulamaları" ilk panelde 2017 yılı başına kadar Mustafa Nevzat İlaç AMGEN'de Kalite Direktörü olarak görev yapan Martine Nolan "Yerel’den Global’e Standart ve Regulasyon Uygulamaları; MN İlaç AMGEN Örneği" konulu interaktif bir oturumu takiben ABD'den derneğimiz misafiri olarak gelen Dan Milholland "Regülasyon Beklentileri ve Gerçekler" konulu bir sunum gerçekleştirecek. Moderatörlüğünü derneğimiz eğitmenlerinden Bahar Tunç'un yapacağı ilk gün panellerinde endüstri projesyonellerinin buluşması ve standart ve regülasyonlar hakkında fikir alışverişinde bulunmaları hedeflenmektedir.

 

21 Nisan saat 11:00'de başlayacak 2. gün oturumlarında ana başlık "Elektronik ve Yarı İletken Endüstrilerinde Temizoda Uygulamaları" olarak belirlendi. Derneğimiz Genel Sekreteri Metin Kenter'in moderasyonundaki etkinliklerin ilk oturumunu misafirimiz Hollanda Kontaminasyon Kontrol Derneği Başkanı Eric Stuiver gerçekleştirecek.  "Temizoda Teknolojileri; Geleceğin Teknoloji ve İnovasyonunda Kilit Rol"  konulu paneli takiben Sabancı Ünveristesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve aynı zamanda derneğimiz saymanı Burak Birkan Bey'in  "Elektronik ve Yarı İletken Temizoda İşletme ve Bakım"  konulu sunumu takip edecek.

3 gün sürecek fuarlar boyunca gerçekleşecek tüm etkinliklerin takvimi aşağıdaki dökümanda bulabilirsiniz.

20.03.2017